Translate

Egen

Egen

fredag 24 augusti 2012

Tarot


Tarot....är det något som intresserar nån av er?
Jag tycker det är lite intressant, så pass att jag har en egen tarotlek hemma.

Fast jag måste ju erkänna att den inte blivit sliten på dom åren jag haft den.
Men lite spännande är det allt att själv bli spådd.

Tarot är ju i första hand en vägledning, hur du väljer att använda detta är upp till dej själv.

Man kan spå med tarot på många olika sätt, man kan sia om framtiden eller ta reda på vad som skedde i det förflutna. Man kan också använda dem för rådgivning i olika frågor eller titta på olika karmaaspekter.

Precis som med astrologi och numerologi så bygger tarot korten på ett siffersystem, det finns alltid en början, ett slut och en massa där i mellan. Genom att arbeta med detta siffersystem så knäcker man koden till personens fråga. Men tarot är så mycket mer än bara matematik.

Tarot är i kontakt med själva händelseförloppet, energin, det förutsägbara som går att räkna ut med universums hjälp, vårt öde. Inget sker av en slump. Men precis som med hönan eller ägget så är livet en produkt av det förflutna, nuet och framtiden. Det finns både en fri vilja och ett förutbestämt öde, frågan är bara om den fria viljan är fri eller inte? Eller var det förutbestämt att vi skulle göra det nya valet? Hönan eller ägget….

Enligt mig så kan alla lära sig att spå, vilken metod man använder är upp till var och en. Det gäller att ha tillit och tro på det som kommer. Vi är alla andliga varelser som kan komma i kontakt med vår själs och universums sanning. Vi har redan all information inom oss. Vi är ett mikrokosmos i ett makrokosmos. Det universum vet, vet även vi. Genom att spå så kommer vi i kontakt med denna vetskap.

Här kan du läsa mer om detta:
Tarot hos Medialarummet.se

3 kommentarer:

  1. Jag tror inte på något hokus bokus. Det som sker det sker. Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för en fin sida.

    Kram Minnah

    SvaraRadera
  3. Hoppas det blir mera bloggande om tarot!

    SvaraRadera

Tack för titten och kommentaren :)